Man ska ta vara på livet

 
Ta vara på livet och alla runtomkring.
Säger det igen, saker är bara döda ting! Viktigast är att visa era nära och kära vad ni känner, glöm inte berätta hur mycket ni älskar och tycker om dom. Man vet aldrig något om morgondagen. <3
 
I måndags kom gossarna hem igen, underbart!!! Oj så fina och goa dom är. Älskade älskade barn! Känns som om dom vuxit massor bara på dessa tre veckor jag varit utan dom. 
Savannah är sååååå glad när brorssorna kommit hem :D Hon ropar efter dom och skrattar så fort hon ser dom. 
Hon kryper upp i famnen på dom när dom ligger i sackosäcken på golvet. Sötisar! 

Sötungen! 
 
Haha Nathanael tyckte jag och Dante var knäppa som höll på :D :D :D <3 
Men den bjuder vi på!

Jo igår var jag en sväng till Luleå till ortopeden. Det blir remiss till magnetröntgen för knäet, få se när den kommer då. Det är då ingen fara med knäet utan förmodligen minisken som det blev något med. 
Så nu skall bara en magnetröntgen göras sen går dom förmodligen in i knäet och syr ihop ( om det gått sönder) eller klipper bort det trasiga om det är så. Ja jag fattade inte riktigt men det var bara nått litet ingrepp som jag förstog. 
Har inte tid för sånt här men passade ju på att fråga om det kan orsaka mer skada om jag belastar benet mycket (vilket jag så klart gör!! inte har jag tid vara still! Nooo way! :) ) 
Men det var då ingen fara, inget kan förvärras, det ända är ju att jag får ondare och får då linda knäet och smörja med voltaren samt knapra Ipren. 
Nåja. Det löser sig nog, små problem! 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, är så sjukt trött! Men alltid ska man nattsudda för det. :D Typiskt mig. 
Tjo! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback