Tack!


Tänk er full fart dag ut och dag in.
Denna underbara familjebubbla där tiden bara rusar iväg, som går upp och ner all the time :). Man glömmer ta ett break ibland och känna efter lite och pausa.

Ikväll tog vi paus från allt, bara få vara "vi" "jag". 

Vi bokade bord på Arvids Steakhouse , en nyöppnad resturang här i Kalix. Hört så mycket bra men vill ju testa själv för att kunna hålla med eller inte. 
Satte på min nya svarta klänning med vita ringar på, piffa till mig lite även om håret var aningens skitigt. 

När vi kom dit möttes vi av ett lugn, blev trevligt bemött direkt. Fick vårt bord och slog oss ner. Dämpat ljus, låg musik, sådär mysig stämning. Inte alls sådär hög musik som gör en stressad. 

Började med en fördrink med jordgubbar , mynta .m.m fräsht och gott. Lite sådär att man glömde bort att det regnar och är pissigt väder utanför. Kastades tillbaka till massa minnen av den goda smaken. 

Vi fick in vår förrätt toast skagen, sådär precis som man vill ha den på ett gott och trevligt sätt. 

Sen kom varmrätten , gudomligt god!!!! Jag bara njöt för varje tugga. Vi hade beställt en butcher's plate , 3 olika sorters kött. Det bara smälte i munnen. 

Bara få sitta där till den rofyllda musiken och äta supergod mat med älskling och bara va vi för en stund. Hur mycket man uppskattar den tiden tillsammans. 

Vi delade på en efterrätt som hette chokladdröm. Kan säga att den kombinationen var så galet god!! Helt klart bästa efterrätten jag nånsin ätit.! Ville bara ha mer. Satt och njöt ett tag efter maten innan vi åkte hem igen. 

Bara att få komma iväg och få en sådan smakupplevelse var guld värt. Alla energiställen i kroppen är påfyllda till max. Tack så hemskt mycket Arvids Steakhouse för att ni gjorde vår kväll! God mat och god service! :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback