Förbannade.....Ååååå jag blir tokig på telia....nej nej nej neJ!
Deras kundservice suger!!!
La på i örat på mig ???? Utan andledning när man försöker få nått förklarat för sig!...URSH FY BLÄ så less jag är !!!! Detta är ju inte första gången det är så här av telia service.
ja det vet ju ni som följt mig sedan tidigare i bloggen.

Nu kommer jag säga upp allt där och sen bara ta en sån där internet grejj som man pluggar in i datorn från vart man än är! *less* ....

trisst men så är det!


ni som har en sån där internet dosa vart är det bäst ta den från ?
Kommentarer
Postat av: Sanna

du menar en dongel? :P jag har ju telia, men den kopplas ut då o då.. så den är inte så super tkr jag. Men 3 dongeln tror jag är bra. :))

2009-10-13 @ 17:36:31
URL: http://sannakajava.blogg.se/
Postat av: Cristian

Telia har jag aldrig haft problem med. Däremot Comhem och Glocalnet...segaste på att svara i kundtjänst och lite otrevliga personer som svarar.

Hoppas iaf att det löser sig =)

Tänkte iaf bara säga annars att du nog vet att jag följer din blogg varje dag nu, intressant läsning + att kag lagt in den i favoriter så jag inte ska tappa bort adressen =)

2009-10-13 @ 17:48:25
Postat av: Hanna

menar du mobilt bredband? ta det ifall du inte menade det för du kan du surfa vart du än är även om du inte befinner dig hemma... min är då från telia och kostar 199 kronor i månaden men det är för att vi har bredband här hemma med telia har man inte det så blir det någon hundring dyrare... men fast pris 199 kronor i månaden helt okej, min har funkat bra än så länge :)

2009-10-13 @ 18:43:26
URL: http://mammahanna.wordpress.com
Postat av: Lena

Jag har mobilt bredband från telia för 249:-/mån. Tog Telia för det är de enda som kan garantera täckning i Kalix. Precis som med mobiltelefoner är det bara Telia som har bra täckning här. Det klipper ibland, men i det stora hela funkar det bra :)

2009-10-13 @ 19:02:20
URL: http://zpray.blogg.se/
Postat av: Anders Häll

Hej (igen) :)Anders Häll heter jag och vi surrades vid förra gången det var trassel med ditt bredband. Kommer du ihåg mig? Hur som helst så kan du väl maila mig på adressen ovan och berätta vad det är som hänt så får jag se om jag inte kan svara på dina frågor. Jag lovar att inte lägga på.Mvh

Anders Häll

Telia Kundservice

2009-10-15 @ 09:56:14
URL: http://www.telia.se
Postat av: Cissi

jag har tele2, det funkar finfint:) Valde de när jag pluggar och vi har videokonferenser lite då och då, för det är tydligen störst ;) Typ :P

2009-10-15 @ 14:12:27

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback