TÄVLA OM EN ORD POSTER FRÅN PERLANLIVING.SE
Så här kommer en till tävling om en ny poster :)


För att vara med och tävla;

1: kopierar du bilden ovanför och lägger in i din blogg och länkar till mig.
2: gå in till mig och lämna en kommentar i detta inlägg VARFÖR just du ska vinna denna fina ord poster samt länken till där du länkat till mig.
3: glöm inte lämna e.mail address så jag kan få tag i dig om det är just du som skulle vinna :) 


Önskar er alla LYCKA TILL :P
Kommentarer
Postat av: Jag

Oki oki...Denna tyckte jag ju verkligen om... Så jag kan inte låta bli...http://ahvarforinte.blogg.se/2009/october/tavlar-hos-tessah.htmlDe är sådana ord man behöver se o läsa varje dag för att göra sig påmind om vad som gör livet till vad de faktiskt är...

De är nog den ända förklaring jag kan komma på till varför just jag vill vinna...

Kram på dig...

2009-10-19 @ 21:43:28
URL: http://ahvarforinte.blogg.se/
Postat av: Jag

Äsch då...Glömde ju min email... Du får den där uppe

2009-10-19 @ 21:56:47
URL: http://ahvarforinte.blogg.se/
Postat av: litentanta

För att jag just nu lagt ut ett patetiskt inlägg på min egen blogg där jag, återigen, vältrade mig i min egen... klenhet, eller jag vet inte vad?http://litentanta.blogg.se/2009/october/-hur-har-ni-det-med-karleken-idag.htmlDet är inte det jobbiga man ska hänga upp sig på och värdera mest, det är ALLT det andra, behöver just en sån påminnelse här hemma tror jag ...Här är länken till mitt tävlingsinlägg:http://litentanta.blogg.se/2009/october/-tavlingen-som-kom-som-ett-svar-pa-min-klaga.htmlHåller tummarna och ha det bra!

2009-10-19 @ 23:12:32
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: En Mölnbobos Liv

Jag är gärna med och tävlar, har sett såna där fina posters förut men då är det någon pysslig människa som gjort den, då jag är helt värdo på pyssel så hoppas jag på en vinst istället :-)Har länkat härhttp://molnboanna.blogg.se/2009/october/vinn-poster.htmlPs. Om du inte redan är med i mina tävlingar så har jag 6st igång just nu varav 5 är barnrelaterade Ds

2009-10-20 @ 10:31:51
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Lillan

åhh..jag vill hemskt gärna vinna för jag beställde denna poster + en poster till från perlan för typ 1 månad sedan. tyvärr försvann dem på posten...besviken blev jag så klart då jag verkligen älskar dessa fina ordposters! vore super att få vinna en likadan!har länkat i tävlingenbloggen här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2009/october/poster-1.htmlha en fin kväll!

2009-10-20 @ 16:32:04
URL: http://tavlingstipsarna.blogg.se/
Postat av: Jessica

Åh så fin poster! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Jag skulle gärna vilja vinna för att jag älskar ord posters och tycker den här poster var så fin! Den visar verkligen vad lycka är och beskriver så många betydelsefulla stunder. Skulle så gärna vilja ha den här postern i mitt rum som en påminnelse att lycka inte behöver vara så stort. Vore så roligt och skulle bli så glad om jag vann! =)Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/october/vinn-en-fin-ord-poster.html#commentHoppas på tur!

/Jessica

2009-10-21 @ 01:53:53
URL: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/
Postat av: Amanda

jag vill absolut vara med och tävla om denna underbara poster. Jag har länge sneglat på dessa men inte kommit mig för med att beställa en.Har länkat här:

http://creyla.blogg.se/tavlingar/2009/october/tavling-poster-1.htmlJag vill vinna denna postern som en reminder om att livet är precis vad man gör det till. ta tillvara på den tid man har tillsammans och dessa ögonblick av lycka och njutning. ♥Hoppas på tur!

2009-10-21 @ 10:54:56
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: evamar

<Jag vill vinna för att det alltid behövs en påminnelse om att det faktiskt kan vara så att gräset är grönast på den här sidan om staketet!http://evamar.blogg.se/2009/october/poster-26-oktober.html

2009-10-21 @ 20:25:16
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: Gabbies

Jag är gärna med o tävlar. Mycket bra och vackra ord som jag tycker att man ska påminna sig själv om varje dag. Varför inte sätta en vacker poster på väggen som påminner dig om att uppskatta de enklaste sakerna i livet varje dag?Länk: http://coolatavlingar.blogg.se/2009/october/poster-1.htmlHoppas på tur!Ha en bra torsdag!

Postat av: geshiia

Jag är gärna med och tävlar om denna. Varför just jag ska vinna.. jag vill sätta upp den så att både jag och sambon (och andra) ser den ofta, så vi blir påminda om att små saker vi kan göra gör den andre glad. Få små ideér i huvudet tex att idag gör jag frukost på sängen åt min älskade sambo.Länkat: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2009/october/2610-ordposter.html

Mail: geshiia@live.se

2009-10-22 @ 22:40:40
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Anna Sköldmark

Hej Tessah! Det är så roligt med dina tävlingar!

Måste bara säga att jag förstår din saknad av dina barn. Själv är jag precis uppe i en separation från min sons pappa :( Och jag fasar verkligen för de dagar som jag kommer att få vara utan min lillpojke. Dom är ju som ens allt! Man får se till att verkligen njuta av de stunder när dom finns hos en, riktigt mysa! :)Åter till tävlingen då!Jag skulle gärna vilja vinna denna ordposter, som står just för lycka. Eftersom jag just har separerat från min sons pappa, så känner jag faktiskt allt annat än lycka just nu. Jag tänker att det skulle vara en fin reminder att ha på ett bra ställe hemma, om att lycka är det enkla i vardagen. Det blir lätt att man glömmer bort vad lycka är, när mycket känns grått och ensamt. Och jag hoppas att jag snart kan finna lyckan igen!Jag har länkat till dig i min blogg.

http://annaskoldmark.blogg.se/2009/october/jag-ar-med-och-tavlar-1.htmlMin mejladress: annaskoldmark@hotmail.comHa det fint!

2009-10-23 @ 22:38:50
URL: http://annaskoldmark.blogg.se/
Postat av: Elina Dahlgren

Hej!Jag skulle vilja vinna en sån här fin ord-poster så att jag kan ge den inramad som julklapp till min sambos syster som är bipolär (en sjukdom som gör att man ofta är deprimerad). Hon kan behöva läsa lite positiva ord ibland. Tycker helt klart hon är värd en sån här fin julklapp! :)Här kommer min länk:http://xxelinaxx.blogg.se/2009/october/tavling-hos-therese.html

2009-10-26 @ 17:57:20
URL: http://xxelinaxx.blogg.se/
Postat av: mia

Jag vill gärna vara med och tävla om dessa posters.

2009-10-26 @ 20:27:06
URL: http://miazz
Postat av: xqarunxharu

Akosamel aq akevuf iq xalafuze wajuq obeke up afifowev acoref onepek erogiwufi!

2012-10-16 @ 08:38:03
URL: http://www.arebagateh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback