FAMILY <3

 
 

Man ska ta vara på livet

 
Ta vara på livet och alla runtomkring.
Säger det igen, saker är bara döda ting! Viktigast är att visa era nära och kära vad ni känner, glöm inte berätta hur mycket ni älskar och tycker om dom. Man vet aldrig något om morgondagen. <3
 
I måndags kom gossarna hem igen, underbart!!! Oj så fina och goa dom är. Älskade älskade barn! Känns som om dom vuxit massor bara på dessa tre veckor jag varit utan dom. 
Savannah är sååååå glad när brorssorna kommit hem :D Hon ropar efter dom och skrattar så fort hon ser dom. 
Hon kryper upp i famnen på dom när dom ligger i sackosäcken på golvet. Sötisar! 

Sötungen! 
 
Haha Nathanael tyckte jag och Dante var knäppa som höll på :D :D :D <3 
Men den bjuder vi på!

Jo igår var jag en sväng till Luleå till ortopeden. Det blir remiss till magnetröntgen för knäet, få se när den kommer då. Det är då ingen fara med knäet utan förmodligen minisken som det blev något med. 
Så nu skall bara en magnetröntgen göras sen går dom förmodligen in i knäet och syr ihop ( om det gått sönder) eller klipper bort det trasiga om det är så. Ja jag fattade inte riktigt men det var bara nått litet ingrepp som jag förstog. 
Har inte tid för sånt här men passade ju på att fråga om det kan orsaka mer skada om jag belastar benet mycket (vilket jag så klart gör!! inte har jag tid vara still! Nooo way! :) ) 
Men det var då ingen fara, inget kan förvärras, det ända är ju att jag får ondare och får då linda knäet och smörja med voltaren samt knapra Ipren. 
Nåja. Det löser sig nog, små problem! 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, är så sjukt trött! Men alltid ska man nattsudda för det. :D Typiskt mig. 
Tjo! 

upp upp upp

Savannah är och ställer sig överallt nu. :) bara hinna efter!!Tips

 
Hittade denna fina förvaring för Fjärrkontroller. 
Nu fasen skall dom väl kunna hållas på plats så man hittar dom! :) 
Snygg var den också!
 
 

Tips på solkräm åt barn.

 
Denna har jag köpt hem till Savannah. Den ska vara bra enligt tester och så som gjorts. 
Nej jag tänker inte ha henne hela dagarna i direktsol men tänker ha solkräm att smörja ansiktet, armar och ben då det behövs. :) 
 
 

Jasså så ni saknar mig ;)

 
Så ni saknar mig ;) 

Jo men visst ska jag lägga in lite bilder! Tänkte ni kanske inte saknade mig så tänkte jag hinner blogga sen ...sen... :) men när det kom en liten kommentar var jag ju tvungen ta lite tid :D
Ni får gärna lämna lite kommentarer då och då så jag vet ni finns här haha. 
Näää men det känns lite roligare blogga då också. 

Det är full rulle här jämnt och ständigt :) 
Tex idag har jag vart med min goa mamma och Savannah till happis och Tårneå. Där har vi käkat lunch på kina och sen har vi sprungit på Rajala och handlat massa. Oj vad mycket rea dom hade!!! Gossarna fick sig badshorts, shorts, t-shits. Savannah fick sig lite nytt också. Hittade t.o.m lite till mig själv också, på rea! jihooo.. :D 

Savannah hon utvecklas så fort så vi hinner knappt med här hemma. Hon reser sig upp för allt hon ser, hon pratar mer och mer. Hon är så söt så det är sjukt! :) En riktigt charmis!
Gossarna mina har hunnit vara här en dag också och det kändes underbart få krama om dom extra. Jag räknar ner dagar tills det är min tur att få ha dom tre veckor. Längtar!!!! :) 
Men i morgon är ju stora dagen då tar ju Nathanael har skolavslutning så jag ska ta med Savannah och kika och försöka ta lite bilder. 
 
Igår var vi och kikade på balen som i Kalix. Hade ju styvsyrran som gick samt kusinen och måste säga att dom var vackrast :) Vilka underbara klänningar! Sen var dom andra jättefina också så klart :) 
Så i morgon blir det att åka på studentutsläppet samt middag hos pappa på kvällen och fira syrran. 
Ja ni hör ju, fullt upp!!! :) 
 
 
Nå bjuder på en bildbomb! :D 
 
 
Oj har så sjukt mycket bilder på datorn, ni vet jag älskar verkligen fotografera så man har kvar och kika tillbaka såååå...det kommer mer en annan dag :D 
 

Sveriges Nationaldag

Idag har vi vart ner på strandängarna och firat nationaldagen tillsammans med goa vänner :)Lugnet


Känns så tomt utan gossarna..dagarna liksom sniglar sig fram. Det har gått en vecka....jag ska klara två veckor till...hur fan tänkte vi? Det är ju as länge!!!!.....hmmm...tid..gå fortare!!!.jag fördriver tiden just nu till att läsa. Savannah sover i vagnen medans. I kväll ska jag jobba några timmar.
Får inte gå ut och gå än pga knäet. Det knastrar och gör ont fortfarande.

Helgen har vart toppen! har hunnit med massor :) shoppat, grillat, umgåts med vänner och tjorvat på :D

RSS 2.0