Tack!


Tänk er full fart dag ut och dag in.
Denna underbara familjebubbla där tiden bara rusar iväg, som går upp och ner all the time :). Man glömmer ta ett break ibland och känna efter lite och pausa.

Ikväll tog vi paus från allt, bara få vara "vi" "jag". 

Vi bokade bord på Arvids Steakhouse , en nyöppnad resturang här i Kalix. Hört så mycket bra men vill ju testa själv för att kunna hålla med eller inte. 
Satte på min nya svarta klänning med vita ringar på, piffa till mig lite även om håret var aningens skitigt. 

När vi kom dit möttes vi av ett lugn, blev trevligt bemött direkt. Fick vårt bord och slog oss ner. Dämpat ljus, låg musik, sådär mysig stämning. Inte alls sådär hög musik som gör en stressad. 

Började med en fördrink med jordgubbar , mynta .m.m fräsht och gott. Lite sådär att man glömde bort att det regnar och är pissigt väder utanför. Kastades tillbaka till massa minnen av den goda smaken. 

Vi fick in vår förrätt toast skagen, sådär precis som man vill ha den på ett gott och trevligt sätt. 

Sen kom varmrätten , gudomligt god!!!! Jag bara njöt för varje tugga. Vi hade beställt en butcher's plate , 3 olika sorters kött. Det bara smälte i munnen. 

Bara få sitta där till den rofyllda musiken och äta supergod mat med älskling och bara va vi för en stund. Hur mycket man uppskattar den tiden tillsammans. 

Vi delade på en efterrätt som hette chokladdröm. Kan säga att den kombinationen var så galet god!! Helt klart bästa efterrätten jag nånsin ätit.! Ville bara ha mer. Satt och njöt ett tag efter maten innan vi åkte hem igen. 

Bara att få komma iväg och få en sådan smakupplevelse var guld värt. Alla energiställen i kroppen är påfyllda till max. Tack så hemskt mycket Arvids Steakhouse för att ni gjorde vår kväll! God mat och god service! :) 


Ranua djurpark

Heeej på er! :) 

Igår åkte vi till Ranua djurpark i finland. 
Vart en jättemysig dag med familjen.
Tyckte det var lagomt stort och intressanta djur och massa att göra där för barnen. 
Däremot var det ett stort minus gällande maten. 
Hår i maten samt att det smaka nada med tanke på det priset. Så tips är att ta med egen mat.

Lite bilder :)

Det var en lång paus

Hej på er alla nya och alla gamla besökare.

Det var en lång paus jag håller med er!

Det har hänt så mycket och tiden bara rusar iväg. Barnen växer så det knakar och jag har vela ge barnen min fulla uppmärksamhet. Underbara barn!!! Så jag älskar er!! I would då anything for you!

Jo iaf så har jag fullt och stå i. Har semester just nu och njuter till fullo även om vädret inte är speciellt bra så älskar jag livet just nu! Jag saknar bloggen däremot , jag har jättemycket skriva om samtidigt som jag inte kan dela med mig om allt till er. Men funderar starkt på kicka igång bloggen på allvar igen. Är så skönt få skriva av sig, jag tycker bara det. Vissa personer är bara så. Vissa förstår sig inte på oss bloggare.
Jag gillar skriva , jag gillar lägga ut bilder, det är något som finns kvar. Något man kan kika tillbaka på om man skulle vilja. Tycker om dela med mig om mitt liv i text och bilder, Däremot har jag inte bestämt mig om jag kommer låsa bloggen och ha lösenord på den, det måste jag grunna lite på. :) :) 

Här är lite bilder från sommaren
 
 
 
Vi har hunnit med lite cyckelturer med barnen. 

 
Besök i Kukkolaforsen med Savannahs kusiner :) 

Tagit det lugnt :) 

 
Njutit av solen de få dagar den varit framme. 

Hängt på ett par stycken bilbingos :) vann 1000:- en kväll faktiskt. Nathanael tycker också det är jätteroligt! 

Vi sköter om växthuset och se det tar sig. (Inte min förtjänst, jag hade nog dödat allt för länge sedan :) ) 

Varit på Vassholmsdagen med barnen. 

Varit och fikat X antal gånger :)

Barnen har haft Ödlor som husdjur ett par timmar innan vi släppt ut dom i det fria igen :) 

Busfia är snart 2 år!!

Hunnit med att fiska lite också.

Sen har vi ju varit till Norge en hel vecka i sommar också. Det var en upplevelse måste jag säga. Fint landskap och natur. Oj oj :) Var ut till Lofoten , ut på en vacker strand, fångat krabbor, plockat snäckor, viking museum, fiskemuseum .m.m.m Riktigt skojj! 

Nu måste jag bege mig till mina bullar, håller på att baka eftersom det är 4 kalas på ingående!

 

Ha en trevlig kväll!!!

Vad tycker ni, ska jag börja blogga igen??? :D 
 
 

RSS 2.0